КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Васильківська міська організація
Меню сайту

Block title
Block content

Форма входу


Календар
«  Січень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пошук

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 13:34

Головна » 2020 » Січень » 1 » Новий рік 2020 рік: що принесе і як зустріти
21:16
Новий рік 2020 рік: що принесе і як зустріти

Зовсім скоро Новий рік 2020 року, який за східним календарем буде роком Білого Сталевого Щура.

2020 рік відкриває дванадцятирічний цикл східного календаря. Саме щур першим постав перед Буддою і мав честь відкривати календар. 

На Сході щур є символом багатства, чистоти, добробуту та доброчесності. Тож астрологи прогнозують цього року успіх у всіх справах та починаннях.

На Сході до щурів відносяться з великою повагою та любов’ю. Коли їх бачать, то не кричать і не біжать якомога далі від них, а дивляться на гризунів з особливим трепетом.

В Індії щур асоціюється з тим Щуром, який везе бога Ганешу – бога знань і мудрості. У Японії щур є символом щастя, а в Китаї – взагалі національним героєм, адже саме щур колись вперше приніс голодним китайцям рис. 

2020-й – рік настане 25 січня і триватиме до 11 лютого 2021.

Щур вважається першою твариною у списку східних знаків. Вважається, що його поява була не дуже чесною – він заліз на спину Бика й тим самим потіснив всі інші знаки у черзі. 

Що принесе рік Білого Щура 2020?

За китайською міфологією, щур є розумною, цілеспрямованою і терплячою твариною. Він знає усі свої переваги і недоліки. Також покровитель року володіє доброю пам’яттю. Щур вміє легко прокласти свій життєвий шлях і ретельно проаналізувати кожен свій крок. Зі складних ситуацій він легко виходить.

Господарі Нового року цікавляться мистецтвом і духовними цінностями. Вони дуже вимогливі до себе та свого оточення. Тотем 2020 року є білого кольору, тож в наступному році переважатимуть світлі думки та чисті помисли.

Згідно зі східним календарем, у 2020 році варто турбуватися про навколишній світ, наповнювати думки добром та робити безкорисливі вчинки. Щур неабияк ретельно підходить до свого та чужого життя, тому буде поважати право кожної людини.

Людина, яка хоче жити в мирі та злагоді в Новому році, повинна розвивати позитивні якості, бути розсудливою та вміти долати перешкоди на своєму шляху. Увесь рік повинен бути плідним, відтак треба обов’язково при можливості придбати квартиру, будинок чи машину, якщо це є у ваших планах.

У фінансовому плані Білий Щур буде неабияк допомагати: рік буде багатим та грошовитим. Щур подарує людям можливість побудувати кар'єру, піднятися на кращий рівень життя і досягти великого визнання. Втім щур меркантильний і хитрий, тож йому доведеться досить багато працювати. 

Як зустріти Рік Білого Щура 2020?

Господар 2020 року – одна із найохайніших тварин. Відтак підготовку до новорічного свята треба починати з генерального прибирання. Особливу увагу в цьому році приділіть вікнам: чим чистішими вони будуть, тим швидше ваші справи підуть в гору. Не забудьте вимити сходи: чистий вхід у вашу оселю – запорука успіху і добробуту в Новому році.

Завдяки живому і товариському характеру, Щур завжди в курсі новин і встигає побувати скрізь, де тільки можна. Новий рік краще зустрічати веселою компанією, з друзями і близькими. Якщо маєте можливість – відправляйтеся у подорож, назустріч новим враженням і новорічним пригодам.

Подарунки на Новий рік краще вибирати практичні, які стануть у нагоді в господарстві, адже мишки не люблять дрібничок. Краще, якщо це буде щось з домашнього приладдя. 

Новорічний стіл радять декорувати в білих тонах. Нехай на вашому столі буде біла скатертина, білий посуд, біле вино чи ігристе шампанське. Для декору можете обрати металеві підсвічники і такого ж кольору свічки. На святковому столі повинен панувати достаток. Не забудьте про приманку для щура. На столі повинно бути зерно, горішки, рис і сири!

Білий Щур дуже не любить недбалість та поспіх. Тож при нагоді, не купуйте готові салати чи їжу, а зробіть усе своїми руками. Варто стіл оздобити красиво, адже господарю руку неабияк не подобається зневажливе оздоблення столу. 

У чому зустрічати Рік Білого Щура 2020?

Для кожної людини дуже важливо зустрічати Новий рік згідно з тих правил, які вимагає східний гороскоп. Колір Щура – білий, а стихія – метал, тож оберіть такий образ на Новий рік, який точно сподобається тотемній тварині.

І наостанок, білий Щур не любить зайвого мотлоху, тому викиньте увесь непотріб, який ви не використовували впродовж всього року. Повірте, у Новому році він вам також не знадобиться. Зробіть порядок у документах. Викиньте непотрібні та списані блокноти, прочитані журнали та газети. Зустрічайте 2020 рік з чистого аркуша.

З прийдешнім Новим 2020 роком! 

 

Прес-служба Профспілки працівників освіти і науки України

Переглядів: 305 | Додав: adminmv | Рейтинг: 0.0/0
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz